Före & Efter bild - väggen i köketFör inte alls så länge sen satte vi in ett fönster i köket, för att få in mer ljus och för att öppna upp lite mellan matsalen och köket. Men ju mer vi tänkt på det så...
blir det nog ändå bäst att öppna upp helt.
Eftersom vi ändå skulle lägga in nytt golv så drog vi ner väggen och det gjorde så mycket. Vilken rymd. Får fota nya efterbilder så ni inte tycker vi är helt dumma i huvudet. Men med det nya golvet på plats så förstår man att det såklart skulle varit öppet från början. men det är lätt att vara efterklok.

Ikväll belv det många inlägg, och vad vi gjorde i Karlstad berättar jag nästa gång. Gör en Cliffhanger på den!


Puss mina fina läsare.


- Är detta ett hotell mamma?- Nej hjärtat det är det inte. Men klockan är så mycket så du hade ändå inte njutit av ett hotellrum med minibar, TV och framförallt nybäddad. Nu får vi sova i en garderob med madrasser på höjden och bädda själva. Frukost ingår tyvärr inte heller och toan vet jag inte var den är. 

Att tillägga på detta äventyr så mitt i natten vid två-tiden small det till med fyrverkerier över hela Karlstad/utan för fönstret och på morgonen mötte T en transa i midjekort tröja och knästrumpor. Båda leta efter toaletten. Halv 6 var vi uppe och påvägen igen. Vart undrar ni, det ska jag snart berätta för er.

Mycket mer spännande än hotellnatten eller jag menar rumsnatten i en omgjord lägenhet... Tror det var ** om det ens var det. Nya upplevelser hamnar detta inlägg i.Världens starkaste Björn

Var här med sin leksak och hjälpte oss ta bort vår grävda brunn. För i sommar har vi borrat vatten. Så nu har vi kristallklart vatten som som smaker så gott. Brunnen har stått lite ivägen sen vi byggde vår altan så det gjorde mig ingenting att brunnsborraren ville använda samma hål. Fick jag lite mer yta runt altanen. Men tyvärr så rök mina pallkragar. Så till nästa vår får jag hitta en ny plats till dom om jag inte tar samma, nu har jag ju mer plats!

Så nu kan vi Köpa POOL om vi vill och vattnet kommer aldrig tryta så fort solen varit framme tre dagari rad! Jippie!


Makrillfiske med finaste vännerLite bygge har det blivit i sommar


Vi har lagt in nytt golv i kök, matsal och vardagsrum. Blev så mycket bättre än innan. För innan var det nämligen tre olika sorts golv. Riktigt furugolv, fuskparkett och plastmatta som skulle se ut som parkett. Mina ögon har inte mått särskillt bra av att se detta i fyra år. Men nu äntligen har vi haft tid, råd och framförallt lust att ändra på det. Vi fick börja med att riva upp hela matsalsgolvet eftersom det var snett. Sen rikta upp det och då passade vi även på att isolera och det märks faktiskt nu på höstkanten att det inte drar in i vardagsrummet.
Leo langade skruv och jag fångade dom med bitsen, typ.


En liten liten LinusVälkommen till världen!
Vi tog med Linus föräldrar på Wheels & wings, det brukar vara en tradition. T vill aldrig åka hem, sist satt vi på en parkbänk till klockan två... men sen fick det räcka.Lite förfest i Jills och Anders trädgård. Ella och Meja nakenbadade i två timmar. Vilken sommar det blev!


Nylén 30 år

Det är fler som bli äldre, vår kära vän Micke har bytt ut nian mot en nolla och firade detta med stor grillfest i trädgården. Det fanns massa gott kött som man själv fick grilla! Jag grillade kassler och det var hemskt gott. En riktigt bra kväll och som alltid så slutar det med att vi sover över. Men vi var nog inte i säng förens solen gick upp om jag inte minns fel. Men dom har så goá sängar där i Läjet. Eller god sprit kanske ;)


Grattis Ella 2 årI sommar har prinsessan fyllt 2 år och det firades med pompa och ståt. Massa fina presenter fick hon. Men dom bästa var nog tårtorna som Mamma och Pappa gjorde kvällen innan. Ella ville ha katter på sina i år, förra året blev det en anka.

På första bilden ser man husets framsida väldigt bra, snart snart snart ska det in ett stort skjutparti där altandörren och de två fönstrerna sitter nu. Kommer bli mer öppet innefrån där vi idag har matbordet.

Mammas stora tjej som slutat med blöja på natten nu, blöja på dagen tog vi av i påskas och det har varit förvånandsvis enkelt. Kanske inte lika enkelt utan blöja kombination välling, så vällingen har vi med slutat med och vipps så händer inga olyckor längre på natten...*håller tummarna*


Sommar på Ö:n

Detta längtar jag tillbaka till!
Fler bilder från när Expressen var härHej på er

Vilken lång semester jag haft ser jag. Nästan fem hela veckor borta utan ett liten kråka i bloggen. Vet inte ens vad jag ska börja. Vi kan väl börja i nutid. Kan inte sova, har varit vaken i 30 min nu. Ska till Liseberg i kväll och borde nog vara utvilad. Men jag har för mycket energi i kroppen. Nu är min tid här. Hösten. Då mår jag som bäst oftast. Har tre tröttisar brevid mig som verkligen sover gott. Det ska bli kul med Liseberg, ska åka massa!

Nu ska jag blogga lite.

RSS 2.0