Välkommen Sommar



Tycker Leo





Ella och mamma



och pappa, som bjöd på fina drinkar efter jobbet i fredags. Lyx!


Hemma hos oss


Nu börjar sovrummet bli som jag tänkt det och idéerna jag haft i huvudet börjar ta rätt form. Pricken över i:et är mitt nya skåp i plåt som jag fått av T farfar. Skolplanschen fick stå på skrivbordet och plankan med falurödfärg har blivit vit och hänger ovanför sängen. Den gamla skolbänken stod innan i Ellas rum men fick flytta in till oss och den fick en fårpläd. Nästa projekt här inne blir att fixa till loftet. Där uppe ska det bli ett nytt litet krypin. Men det får nog vänta tills i höst. Trots att vi redan har hittat en lucka till den idéen.

















Mer Stockholm

Påväg upp måste man besöka Gränna, så det gjorde vi. Det blev en del promenader både dagtid och kvällstid. På söndagen hamnade vi mitt i nationaldagsfirandet på slottet. En tjej hade sett fram emot denna dag lite mer. Sen träffade vi en annan person som också hade klätt upp sig för dagen.




















Midsommarklänningen är fixad







Valde en beige vintagefärg istället för vit. Vitt + jordgubbar, är ingen bra kombination.
Ska prova den ihop med lite guldsmycken och en krans förstås.


Stockholm

Hade några fantastiska dagar i Stockholm. Kolla in Georg när han spran det där lilla loppet Stockholm Marathon, han var bara farthållare på 3.30 tiden. Vi bodde superfint och hann med massa kul som Grönan och Gamla stan. Sen gick vi nog några mil också. Jag shoppade ny jacka och en skitsnygg klänning, så nu måste jag hitta ett bra tillfälle att få använda den också. Fler bilder kommer säkert... men här har ni några.


















 

 


Morsdagtårta hos mormor!


En härlig dag på havet




















Lilla Dante!


Välkommen Dante! Grattis mamma Jennie och Pappa Petr till er fina (långa) son.





Diskbänk till dagis





Ellas dagisfröknar frågade T om han hade tid att snickra ihop en arbetsbänk för barnen, dom hade tagit vara på en diskbänk. En annan pappa som jobbar på varbergs trä fick fixa bräder efter t.s ritning och vipps så hade han snickrat ihop en bänk till barnen. För att göra den lite mer avancerad så kopplade han dit lite rör som han hittade och en del av vår trädgårdsslang. Så nu kan barnen använda kranen på riktigt om fröknarna kopplar på vatten till slangen. Tänk så roligt dom ska ha i sommar. Visst blev den urgullig.

Ella var väldigtstolt över sin pappa när dom levererade den till dagis.


Huvudstaden nästa

Imorgon åker vi till Stockholm. Kl 07.00 går bilen fullpackad med förväntan. det ska bli gott att komma iväg. Hoppas det blir fint väder och man kan få lite sol på näsan också.


Har massa roligt att berätta men just nu orkar jag inte. Har städat och röjt här, eftersom familjen ska kolla till huset när vi är borta. Ställde mig och gjorde pannkakor efter att vi kom hem från dagis klockan åtta. Grillkväll med alla barn och föräldrar. jag är helt slut nu. Lååång dag. Nu ska jag bara ta tvätten också.

T jobbar över på Davids, ni måste gå dit på premiären imorgon. och kolla tror det kommer slå alla rekord på kreativa lösningar av deras produker. Dom har jobbat över i 1½ vecka för att få det klart. Synd att missa det när man vet hur dom sliter all personal.

Hann föresten med att köpa ett trädgårdsglasbord på JYSK-rean idag innan dagisgrillgrejen. Det kostade 350:- bra, för vi hade fyra stolar här hemma men inget bord. Nu har vi en plats till att sitta och gotta oss på den kommande semestern som lurar runt hörnet. Men först Stockholm.


hH en fin helg alla!


RSS 2.0