Laddade för Borås djurpark

Farmor, faster och kameran är med, nu kör vi!


Naaaanaaanananaaaana du kan inte ta mig!Det är ingen rikrig katt! Som min pappa säger. Ingen instinkt för fem öre. Osmidig och dum. Inte är han snygg heller brukar min pappa säga. Tur att vi tycker han är den goaste och finaste och snällaste katten i hela världen. Vilken annan katt hade kunnat leka med sin fågelvän, komma snällt när man ropar, ge en puss när man ber om det och ge oss så många skratt. Nä det är bara Leo som kan!


Expressen Söndag


En journalist ringde för ett tag sen och frågade om hon fick göra ett reportage om oss. Hon gjorde intervjuer med par som hade projekt/hobbys ihop. Hon hade precis läst en undersökning att par som gör gemensamma saker ihop håller ihop längre. Eftersom vi har huset och renovering som vår stora passion så fick hon gärna komma hit. Hon skickade med en underbar fotograf. Niklas som stannade hos oss en hel kväll och tog superfina bilder.

Om vi stämmer in på undersökningen, det vet jag inte. Vi kanske iof inte har lika mycket tid att bråka med varann eftersom båda lägger den energin på renovering och inredning. Hihi. Men roligt var det att dom ville komma hit, hon hade hittat oss genom bloggen. Trots min dåliga uppdatering nu det sista ;-)

Resultatet kommer någon gång i sommar! Så vi får hålla utkik allihopa. Här kommer lite smakprov på bilder som fotografen tog.Vi är med NY dator!Man kan skriva på hela tangentbordet! Och den är helt bärbar, inga extra sladdar eller batteriladdargrejer som man behöver släpa runt på. Lyx!


Lite midsommar!

 

 

En helg som var helt fantastisk! Vi började med Hummerfrukost och senare midsommarfirande med T:s och min familj, med dans och god mat. Sen bar det iväg till kompisar i Läjet och fest hela natten, och midsommardagen åkte vi ut till Baljö och tälta och var inte hemma förens 12 tim senare. Vi fiskade och lagade god mat och gick promenader på öarna. har massa fina bilder hemma. Riktigt sommar/västkustkänsla infann sig.

 

Nu är det snart en vecka kvar på jobbet sen är det 4 veckor semester som väntar!

 

 


På jobbet

Äter min frukost i stillsamhet innan kollegorna ramlar in. Idag har jag varit uppe sen 05.00 och firat en liten 2-åring. Hon är så stor och duktig nu. För varje månad som går så får man mer koll på hur hon tänker och vilken personlighet hon kommer få. Nu tycker hon om att läsa och har börjar titta på film. Speciellt Findus och Pettson är kul, Lejonkungen och pippi är också spännande. Hello Kitty är storfavoriten. Bollar och traktorer gillar hon också.
Imorgon blir det kalas med hela tjocka släkten. Så ikväll ska vi baka två Hello kitty tårtor, Eller T ska, det är hans grej säger han.
Imorgon är det 30-årsfest också! Roligt!

RSS 2.0