Såhär ser min trädgård ut...

                       
                            image85

...när den är söndergrävd.
På bilden ser ni också den stackars pumpen som inte är riktig nöjd nu när snön fallit...

Hörs snart igen!


/ Lina


I julas...

                      image82

... varvade vi Nintendo 8 bits Super Mario Bros 3, utan flöjtar och skit! T ville vi skulle ha bevis! Känns som att varva Super Mario Bros var nått man gjorde i femte klass, men endå!

Bilden på pepparkoakona är mest för att jag vill visa mig duktig! Vi var i Jönköping med syfte att baka pepparkakor, eller flickorna gjorde det. Killarna jagade! T fällde en hjort den hänger numera på vår vägg, antar att det inte blir den sista! Jolly brukar ha den som sittpinne. det är ju bra att den har en funktion.

image83

Tommy vill gärna påpeka att den vägde 63 kilo (ungefär som mig ) hade 11 taggar (ungefär som mig) & att den föll direkt och den slapp lida. hm. 

Jag åt kanske 4 pepparkakor totalt under hela julen!  

Kasetten på plats!

image81

Keddy kasett är på plast och nu har vi skön värme i hela huset! Vi fick ta bort tegelstenar på båda sidorna som ni ser, men det blev väldigt bra endå! Efter att T pustat om sidorna och målat vitt! Lina älskar färgen vitt!


Nu ska jag ut och fota snölandskapet!  Det har kommit massa ny snö!

Fan jag har blivit en sån lantis! Men jag älskar det!

Auktionsfynd!

image79Vi går en del på auktioner! Har länge vart ute efter en gungstol! Och har nu hitta den. 375:- + 20% påslag (som det alltid är på klubbat slag) Mycket bra pris! Den ska bo i barnrummet!

Ropa även in en sån här och en röd Krenitskål från 1950 - talet 120:- + 20% (värde ca 1000:-)
Och en burk vår lilla stad av  Anita Nylund 350:- + 20% (värde ca 700:- på tradera) Mina fynd var också i väldigt bra skick! Det är inte mina inrop som är på bilderna, bara gungstolen.


image80

På Söndag den 30/3 är det dax igen! Hör av er om ni vill hänga med! Sist var vi där i 7 timmar! kanske var att ta i men det tar verkligen hela dagen! Om man väntar på något speciellt, i vårt fall gungstolen som dom tog nästan sist! Men då får man också saker för bra pris!

Auktionen är i KUNGSBACKA! nedan kan ni se vad som har kommit in till försäljning redan nu:
http://www.auktionskammarenvarberg.se/

Äntligen!

image78

Har jag fått igenom att måla kaklet i köket! Det har varit många turer här hemma om att -nej det går inte Lina! det kommer flagna, finns inte sån färg! Det blir fult! måste det vara vitt?

Äntligen! Visst finns det kakelfärg och visste blev det bra! Terracottakakel med små färglada fruktkorgar får andra ha hemma.

Så nu vet ni det! Jag säjer som skrållan  måla, måla fint!

Leo är en stor pojk nu!

image77


Bild 1 - Leo duschar! En nakenkatt måste duscha en gång i veckan!
Bild 2 - Leo sitte modell i sin polotröja som är bra att ha om mamma inte har eldat hemma!

Insnöad i mars

image75


Jag är insnöad!!!

Eller var iallafall... För två timmar sen kom snöskottarkillen och röjde av vägen. Igår så skulle vi gå upp till en kompis och fylla på våra PET-flaskor för vårt vatten har frusit. Det gör det ibland när det blir minusgrader eftersom pumpen står rätt naken ute i kylan med bara lite frigolit och filtar på sig! Men det blir lösning på det sen när utbygget kommer igång på riktigt! Och vem trodde det skulle bli snö! Iallafall på en halvtimme så kom det hur mycket snö som helst och vi kom inte upp för vår backe som når upp till huset. Så jag fick gå i snön utan jacka upp till huset och T fick backa bilen hela vägen till vår kompis. Men det gick bra förutom att jag var helt död när jag kom in... Har inte rört mig så mycket på 7 månader eller nått.

Idag har det kommit ännumera snö, så min far var snäll och kom hit och hjälpte mig skotta och greja... Hela morgonen har jag smält snö för att kunna diska. Så får man göra på landet! Hönorna ska ju ha vatten dom med!
så Husmor får ta hand om markarbetet när T är i Ulricehamn eller nått och roar sig på snowboard! Nä det är han värd men endå... Han fråga om jag ville följa med och kolla och så. Tjenna skulle jag stå där tjock och kall (eftersom jag inte har nån jacka som går att knäppa) och säja åå vad duttig du e! Han tog med sin syster!

image76
Såhär ser det ut när man smälter några liter snö!


Puss!

Sen sist...

Jag det har ju gått en tid sen jag uppdatera... Har haft lite och mycket att göra.. när jag haft minde att göra har jag tagit igen mig efter att det varit mycket att göra... Har vart rätt trött, mycket som händer i kroppen! Men det är samtidigt väldigt spännande!

Ni får gärna gissa på om ni tror det blir en tjej eller kille...

Vi har påbörjat utbygget på vårt hus. Äntligen! Det ska bli dubbelt så stort! Vi har behövt gräva bort hysteriskt mycket jord och bröte... då blir man ju rätt beroende av grävkillar och annat folk! Men nu är vi på g! En ny entré, sovrum och ett litet bäbisrum blir det! Ovanför bäbisrummet kommer det bli ett loft för våra gäster! Jävla trist med snön bara, vi hade tänkt gjuta grunden nu men istället får vi vänta lite. Det får ta sin stund! Utbygget påverkar som tur är inte hur vi bor nu utan vi kommer slå ut en vägg sen och binda ihop det två... ja ni får se sen när jag orkar palla mig ut och ta bilder... Nu är jag alldeles för klumpig för att klampa runt i snön!

Bilder kommer snart!

bäbis i magen!

För er som kanske inte visste det så bakar jag en liten bulle i min ugn. Såhär kan det se ut! 14 Juni tittar beben ut!
image73

Hej igen!

Dax att börja blogga efter vintervilan... Har massa nytt och spännande att berätta! 

RSS 2.0