Lite uppdatering från huset i VärmlandAlla stolar är målade i en grå nyans, ingen stol är den andre lik men endå så påminner dom om varandra.
Tänkte ha grå fårplädar på fyra av det åtta stolarna. Skönt och varmt att sitta på!

Såhär bra blev bordet med färg! Benen är i samma kulör som stolarna. Blir fint med rött och blått som jag tänkte använda som färger i köket tillsammans med svart.Hela golvet är målat nu och det blev ett sånnt lyft! Nästan så man skulle bjudit över mäklaren som sålde huset till oss och som bor en bit bort! Nu har vi hallen i köket eftersom vi inte värmt upp hela huset. Dörren där Ella str ska jag måla nästa gång jag åker upp, testmålade den andra dörren sist. Man får ta lite av de färger man har när man ska hålla nere kostnaderna, så den grå färgen som stolarna målats i får funka till att fräscha upp det sunkiga dörrarna också.Här torkar dörren in till vardagsrummet, till vänster står hallmöbeln som väntar på en symaskin ska ordna sittkudden. Får bli lite syslöjd nästa gång nu när målningen börjar bli klar.Två lager med vit golvfärg från Colorama, kan göra under för ett hus från 1890-talet!
Nästa gång ska vi fixa isolering i fönster och foderna runt fönsterna så det inte drar kallt i vinter. Även skorstenen ska muras på så vi förhoppningsvis kan börja elda i husets hjärta.

Till helgen åker vi, och då sticker vi nog redan torsdag kväll!


Kommentarer
Postat av: Sara H

Det verkar verkligen bli JÄTTEMYSIGT! Här har det stått still i Hemängen ett tag nu... men ska se om jag inte kan ta tag i penseln någon dag denna vecka:)

2010-10-31 @ 17:40:48
URL: http://www.hemmapysslande.blogspot.com
Postat av: Emmeli Rybeck

hej!!Hörde ni köpt torp :) kul!! Ska bli kul å läsa å få ideer :)mvh emmeli

2011-03-15 @ 19:27:32
URL: http://emmelisvitahem.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0