Nya golvet i huset och höstmys...Våra små nivåskillnader i huset har vi löst genom att sätta golv på väggen om ni förstår hur jag menar. När vi la om golvet i vardagsrummet höjde vi det itzibitzi och då blev steget lite mindre.
Så istället för tre olika golv så har vi nu ett, och som blev ett jättelyft för huset!
Äntligen börjar man känna en helhet i huset! Kanske ska man börja med golvet först ;-) Men just i denna "gamla delen" så har vi behövt göra andra saker före och fått vänta med golven. Men nu är det på plats!Nya kuddar och nygamla ljusstakar som jag hittat på lite olika loppisar. Tror dom är från IKEA, dom är iallafall väldigt OIKEIGA i sin gjutgärnskostym.


Kommentarer
Postat av: Lina i kassan på marknaden

Helnöjd med lite uppdatering ;) Det är så härligt med din blogg, inspirerande. Har dock ingen känsla som du, men man kan ju drömma. Jättemysigt och nu väntas det också på hur det blir uppe i värmland.

2010-10-18 @ 10:42:10
Postat av: Anna

Hej,Googlade på nivåskillnader i golv eftersom vi är i husbyggartagen och kom in på din fina blogg. Är ni nöjda med nivåskillnaden, fungerar det bra i vardagen?

Tycker det är jättehäftigt med nivåskillnad men är rädd att man ångrar sig!? Har ni småbarn, är det något problem med fallrisk? Tacksam för svar :)

2011-11-09 @ 20:28:43
Postat av: Anna

Hej!Googlade på nivåskillander i golv och hittade hit, väldigt fint ni har det! :)Vi är i husbyggarskedet och är intresserade av nivåskillnad...är ni nöjda med det? Vi känner oss lite kluvna, kommer man att tröttna? Det ser ju väldigt häftigt ut enligt mig och ger mer "spänning" till rummet, vad tycker du? Är det besvärligt med småbarn och nivåskillnad?Tacksam för svar! :)Vänlig hälsning, Anna

2011-11-10 @ 19:58:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0