Nerja - Spanien Mars 2010Dagsutflykt uppe i bergen, hittade en fin lekplats så Ella och Moffar fick gunga lite.en liten del av den sjukt långa backen upp till huset. Det var precis att bilen Pappa och Lillemor hyrt orkade upp med alla oss i. Här är jag ute och provjoggar lite. ;-)Min fina lilla Ella. Kläder från klädmarknaden som höss tisdagar i byn.Utsikten från balkongen. På bergen åker folk skidor. Denna dagen hade vi 18 grader i solen. Underbart!
Utflykt i bergen, skulle besöka grottorna men det var Siesta, har ni hört nått så dumt?Balcony of Europe, måste ses i Nerja.storhandling, är man fem vuxna och ett lite matvrak så går det en del mat. Fin supermarket, den skulle ni sett Ica. T har ett fats grepp om handväskan.Sovdax för ett lite troll! Väntar på vällingen med Moffar.Lammis nerbädad och sälis nerbädad. Sälen är en plastlampa som dom andra lamporna i Ellas rum. Hon har sen innan Mimmi Pigg, Kanin 1 & kanin 2. Sälen är inköpt för ynka 20 kr på en Antikmarknad i Nerja.Tips från min gamla skolkompis Johanna om att det fanns ett "ställe" som hade dom största clemetinerna du någonsin sett, smakade också helt ljuvligt. Tänk vi sprang på dom.Och dom var verkligen så goda som Johanna sa.
Man var helt mätt efter en Clementin.Semester!det var inte riktigt badväder men lite häng vid pollen blev det.På antikmarknaden hittade jag en påse med riktigt fina plastdjur som Ella lekte med under toden vi var där. Eller jag lekte med dom, mest tror jag...
Det skulle blivit regn denna dag så jag fick gå in och byta till lite "lättare" kläder efter fotningen. Jättejobbigt.

.

Så kom vi till grottorna... Droppgrottor som dom råkade hitta av en slump så sent som på 60-talet. Lycklig han måste vart som gick fel.
vi hade med en bärryggsäck som vi hade Ella i under semestern, ett bra tips till er som ska på semestrar som innehåller mycket gå.
Utanför vårt hus stod en svenskreggad BMW, dom skulel bara vara här i de fem veckorna deras hus i stockholm blev färdigbyggt. Dom hade nyligen köpt en tomt. Tur att dom hade ett hus i Nerja under tiden. Visst ser den nästan ut att vara min?

Toppensenetser som satt som en smäck efter all snö och trubbel här hemma i vårt paradis.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh så hääääärligt med semester!btw är du hemma på blogg.se 's inställningar? jag stör mig så på att när man kommenterar på min sida så står "the lindbloms" dubbelt, men jag vettefan hur man får bort det! vet du?

2010-04-05 @ 20:22:01
URL: http://thelindbloms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0