Kreadag med jobbet


 I fredags var det träff med jobbet! Vi började dagen med att äta på Stinas. Innan vi åkte dit fick vi välja en siffra ur boken "uppdraget" som går ut på att göra en uppgift som står i boken. Jag drog såklart en rättså pinsam som jag tyvärr inte gjorde. Synd. Men det fanns andra som fullföljde sina uppdrag och fick i uppgift att bara äta brun mat under hela dagen, skicka en kjobbansökan till ett jobb man inte var kvalificerad till, skicka en tavla med signatur till närmaste konsthall i kommunen. Daniel fick nog den svåraste men lyckades endå lösa sin den jäveln. Han skulle stirra på ett föremål i en kvart och få den att sväva. Smart drag att käka på Stinas där de flesta lägger i sina båtar för säsongen. Vipps så svävade det båtar lite här och där som skulle ner i plurret. Vi var mycket imponerade av Daniels kunskaper.

Vidare bar det av till Teater Halland för att titta på Blodsbröllop. En teaterpjäs som utspelade sig i Spanien way back och var riktigt riktigt bra. Jag blir alltid så förvånad att jag slukas upp så av teater. Mycket bra skådespelare som tyvärr gjorde sin sista föreställning för i vår. Men sen tar dom upp samma pjäs i höst för er som vill se den.
När teatern var slut ställdes det fram vin och tilltugg och vi fick lyssna på ett föredrag om hur det går till på en teater och hur det är att jobba med olika masker. Sen ställde vi frågor och jag är grymt imponerad av alla skådespelare där ute. Vilket arbete. Sen var det dax för oss att bli satta i arbete. Vi fick händerna fria att leka scenografer. Vi hade pappaer och pinnar och plast och snören och grejjer och sen skulle det vi pysslat ihop hissat upp 6 m upp för at tsen belysas med ljus och med rök. Blev skitfräckt. Det var kul att jobba så stort och inte på en liten skärm som man annars är van vid.

Vi avslutade dagen med mer vin och en afterwork på stan.






Ni ser vem som är mammaledig va?




Tapas med vin och möjligheten att snacka med de fantastiska skådespelarna




Ett snölandskap, ser ni det?



Daniel och Lars gjorde en ascool mygga som blev ännu coolare när den blev belyst



Riktigt snygg!



Myggans pappa och pappa: Daniel och Lars



Teater Hallands nyanställda Scenografer, jovisst serni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0