Läcker flaska

Som jag hittade på Röda korsets 2-hand förra veckan. Den blir perfekt till sommarens picknickkorg tänkte jag. Hur läcker som helst med sitt hallontryck och användningsområde. Sen är jag ju svag för den gamla korken så den fick följa med i korgen. Nu måste jag lära mig göra hallonsaft... För hur fel skulle det inte bli om saften smaka svartvinbär när man hällt upp sig ett glas kall saft en varm sommardag. Nä hallonsaft ska det vara! 15 kr var priset.

Kommentarer
Postat av: Lina

Tcker det var gasnka likt jordgubbar jag, men min syn har lurat mej förr. Hur går det för er i rusket? inte alls särskillt inspirerande att gå prommenix i detta vädret. jag har alltid bortförklaringar för att slippa.

Börjar känna att mitt sug efter att gå runt på second hand börjar ta övertaget nu... Förresten i april öppnar TIFs loppis.

Ha det! Kram

2009-03-03 @ 11:00:34
URL: http://linagson.blogspot.com
Postat av: Lina

Ja nu när du säger det så ser det ut som det smygit in en jordgubbe... busigt! Det är ju iog toppen för då kan jag ju ha jordgubbsaft i också... som är mycket goare!



Roligt med ny loppis! Ska den ligga i Tvååker tro?

Nej jag är mes när det kommer till promenader med barnvagnen, speciellt i detta rusk... men jag skyller på att jag har att fixa med här hemma...



Går loss på Ellas rum nu och försöker fixa och dona lite mysigt där inne. Helt plötsligt blev det ett förråd där inne...



Kram

2009-03-03 @ 13:02:34
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/
Postat av: Lina igen här...

Var tvungen att kolla i köket på flarran igen och det är ingen jorgubbbe... bara hallon. Så nu vet vi det haha! Borde ju iof gjorts fler i den serien med anra bär.

2009-03-03 @ 13:04:18
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/
Postat av: Emma

ja, jag vill verkligen ta mig till en loppis. men vart hittar du alla bra och roliga loppisar? en sån där flaska vill ju jag också ha :)

2009-03-03 @ 14:15:44
URL: http://aliceochwilma.blogg.se/
Postat av: Susanne

Lustigt. Jag lämnade in en likadan saftflaska men med ett annat motiv till kupan för två veckor. Den fanns kanske kvar när du var där...

2009-03-04 @ 08:27:30
Postat av: Lina igen här...

Men ååå den skulle du lämnat till mig!! haha vad var det för motiv? Såg bara den här...

2009-03-04 @ 08:52:14
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0