BVC-besöket 8 månader

För några dagar sen var vi på Ellas 8-månaders kontroll. Damen hade ökat i vikt och väger nu 8600 g och är 70 cm lång. Hon växer så det knakar så mycket att hon nu kommer i sina coola Cheap Monday jeans.

Frågade lite om hur vi ska göra i Tunisien om hon behöver något och så. Elisabeths kulle kolla om man kunde ta sprutan redan nu som hon egentligen ska få när hon är 1 ½ om jag minns rätt nu. Men isåfall om vi tar den tidigare så får hon ta om den igen sen. Bättre det än att åka utan den. Fick reda på att man inte ska smörja in en bebis med solkräm om dom är under 1 år också. Där ser man. Deras hud tar upp mer än den ska nått. Bada hellre pool än i havet. Och solhatt på hela tiden.  

Vad är annars nytt i Ellas liv, jo hon har lärt sig stoppa in sin napp i min mun och sen dra ut den för att stoppa in i sin. Så håller hon på så. Supersött! Fast efter ett tag e den full med Elladreggel och då får man smygtorka bort det...så hon inte ser. Hon har börjat ställa sig på knä och försöker dra sig upp mot stolar och bänkar och så. Funderar på om hon helt ska hoppa det där med att krypa? jaja det visar väl sig.

Nu sover stumpan och laddar för en kväll på Varbergs alla loppisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0