Före och Efter-Badrumsdörr

    

Hur fult var det inte innan och varför har vi väntat sålänge med att fixa det undrar jag? När vi betsade den första gången så tröt färgen och det var ju inte så att vi köpte ny färg nej nej, vi lät bara det vara så. Suck!

Men nu är den vit som alla andra dörrar hemma. Nu är allt som det ska vara! Och det bästa är att det är jag som kan ta åt mig äran. Om ni kollar noga på bilderna så ser ni hur mycket vi fått såga av dörren längst ner för att kunna ha klinker i den lilla hallen. Vet man hur dörren ska vara så ser det rätt kul ut. på förebilden är den redan avsågad rättså bra. Det är en rätt liten hall om man säger så.  Eller rättare sagt lågt i tak :) Precis så en dörr går in om man sågar av den då dvs.

Kommentarer
Postat av: Petra Bloggar

hilluuuuu!!!! pjuh då är det inte bara jag som blir irriterad haha! vad fint det blev med dörren, vit färg is the shit!! även om man vet om det så blir man så förvånad över hur BRA resultat det blir hela tiden eller hur hihi!KRAM, kanske borde visa våran lejongula dörr? hmm... som grämer mig hela tiden, måste få ORK att ta tag i den snart! haha!

2009-01-21 @ 21:23:18
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Jennie

Fasen jag kan inte minnas att den har varit i furu? Fast jag kommer ihåg när det inte var nån dörr alls iofs ;-)

puss

2009-01-22 @ 08:06:07
URL: http://thelindbloms.blogg.se/
Postat av: Lina

Den var gömd med badrockar och handdukar och stod alltid öppen, så man såg inte den fulaste delen ;)Vem fasen kom på att FURU var snyggt?

2009-01-22 @ 09:19:21
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/
Postat av: Linda

Snyggt! Vitt är verkligen fint. Haha! Avsågad dörr! Såg det först när jag läste det, hihi. PS Fin blogg du har.

2009-01-22 @ 09:25:00
URL: http://www.lindakyro.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0