Så underbart tyst det kan vara...

Den där jäklans pumpen som vi har här hemma som förut stod utomhus, och som en gång stod själv i snön och frös titt som tätt och som följd på det inte gav oss nått vatten. Har det nu hänt grejjer med. Äntligen. Läs nedan och gläds med oss.

image85
Såhär såg det ut efter att vi grävt för utbyggnaden. Stackars pumpen fick stå ute med lite frigolit runt sig och invänta hösten. Innan stod den under tak i ett förråd. På bilden är det borttaget fast "någon" har glömt den röda hyllan som fortfarande har spik och glasburkar kvar haha (såg det nu)



När väl utbygget var klart fick pumpen komma in i värmen och det var ju bra men vad vi inte hörde när den stod utomhus var ju hur högt den lät varje gång den gick igång. Elle rättare sagt varje gång vi tvätta händerna, gick på toa, diska eller duscha ja t o m tvättade så donar det i hela huset och hållerp å så i ca en halv minut.



Så i helgen har vi försökt tysta ner våran pump med hjälp av isolering man har till bilar och spånskivor.
T har byggt en lucka så vi kommer in och kan ge den lite kärlek då och då men i det stora hela är den nu inbäddad och med stängd dörr så hör man bara lite lite muller. Innan har vi inte kunnat använda våra kranar efter att Ella somnat för att då skulle hon vakna och jag vaknar också av den på mornarna om T har igång kranen förlänge. Men nu är det problemet äntligen löst. Och kompisar behöver inte tro att huset rasar så fort dom spolar haha.




Nu kan jag diska, tvätt och duscha mitt i natten om lusten skulle falla på.
Halleluleja moment!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Äntligen! :-)

2009-02-17 @ 20:33:16
URL: http://thelindbloms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0