Veckan som gick och lite från den som pågår...


Nya hela gummisar, 30 kr på loppis. Helt nya och i strl 40. Sköngt när dom är lite större och man t o m får ner en raggsocke i. Är mycket glad över dom här,



Lite härlig middag bestående av fetaoistfylld lövbiff med ungsrostade morötter och bönsalsa.




Vårt stora bord har äntligen fått sig en duk.Har letat länge feter en rosa men fick ge upp det. Hittade ingen i lagom storlek, alla var så små. Men denna från Hemtex fick mitt hjärta att hoppa högt. Den är i vaxduksmaterial men inte så tjockt och glansigt som dom brukar vara. Toppen för oss som har en liten kladdemaja här hemma.

Har ni köp Leilas nya tidning? Gör det!




I fredags var vi sugna på att gå ut och äta och hamnade på Knopen. Jag tog ett glas rött och det satt i det där glaset, säkert en timma haha, hur ofta händer det? Vi gick en promenad efter maten nere i hamnen och smälte den goda maten. Det blev inte så sent utan vi var hemma lagom till nattningen. En supermysig fredag. Varför gör man inte så oftare? Det är lugnt och skönt så tidigt och man slipper alla stora sällskap. Vi var inne redan klockan 6, fast uteserveringarna var överfulla eftersom det var så fint väder.


Så jäkla nöjd över duken. Den lila Edaskålen är ny, hittade henne på Tradera! En färg jag inte hade innan. Alla skålarna gör sig väldigt bra till duken också. Dom skulle kunna stå framme jämt. Den gröna keramikkannan är drejad i Varberg och väntar på vitsippor.


Om Ella blir gnällig så är det bara att gå fram till altandörren och visa henne lammen. Då blir hon helt lyrisk och alla beskymmer försvinner på en sekund. Det blir ju inte sämre av att herr och fru Anka står mitt i vägen.



Barnbidraget denna månaden blev lite vårkläder. Redan nu är midsommarklänningen fixad, till den världens coolaste skinnjacka. (Klänningen har en stor rosett fram) Den rutiga klänningen med rosa svalor på gick inte att låta bli och tänk så fin den blir till jackan. Colaste bruttan är Ella i vår.


Kommentarer
Postat av: Jennie

Skinnjacka precis som mamma alltså! Likadan midsommarklänning till dig kanske ;-)

2009-04-22 @ 22:02:29
URL: http://thelindbloms.blogg.se/
Postat av: Susanne

Min svägerskas mamma hjälper till med en klädinsamling till ett barnhem i Polen. Har du och dina vänner barnkläder som är för små och vill rensa iväg lite så kan jag gärna ta emot dem och förmedla vidare. Jag nås på 0739-234067 eller [email protected]. PS Ella var för gullig på passkortet. Tänk om man själv kunde vara lika fin men man ser ju mest ut som en fånge när man är ute o reser. Kram

2009-04-23 @ 09:38:39
Postat av: Lina

Kollade också på en skinnjacka och just den klänningen.. så himla gulligt. Skulle vilja ha en skinnjacka till mej själv också... men det är visst inte högsta prio, speciellt inte när man redan har en sisådär 7 vår/sommarjackor haha!

Har frågat dej innan, hur får du till dina fina ramar du gör mrunt korten? Ligger det i bloggen eller hur gör du? Lina G har inte så bra kolla på datorer vettu...

Kram på dej...

2009-04-23 @ 11:18:32
URL: http://linagson.blogspot.com/
Postat av: vintageretroprinsessa

Vilka härliga bilder :)

Leilas tidning är redan inhandlad :)

massa härlig inspiration :)





Ha det finast kram

2009-04-23 @ 13:59:18
URL: http://www.bambii.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0