Vi behöver en ny kattlåda

Leo har blivit stor pojk nu, och tar lite mer plats. Han har även en förmåga att sprida ut kattsand/pellets i hela badrummet. Måste hitta en lösning... och då är ju google så bäst! Hittade dessa smarta lösningar. Kanske går att komma på någon mellanlösning, vår toalett är ju inte så stor. Få disskutera detta med byggareBob.


  Bild
 
Bild    Bild


Bild

Det var la fasen med att man skulle se kistan, nu måste jag hitta en sånn liten. Den hade vi nog kunnat få in under handfatet och sååå snygg! Så loppis och auktionsdröm nu!

Har ni någon fiffig idé här? höjden får inte vara mer än 44 cm och djupet 60 cm. Kanske har ni sett nån bra låda, förvaring med lock?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En tillsvidarelösning från Ikea kanske?

SAMLA Låda SAMLA Lock för 11/ 22 l låda
Skulle ju funka att göra hål i denna från sidan, men sätta hålet högre upp så kan man ha pellets direkt i. Det som är bra att den är genomskinlig är ju att det syns om det är nått som ska tasbort... för nu kommer antagligen lukten vara mer inkappslad. Något den INTE är idag. 29 kr med mått 39 28 28 finns lock till för 10 kr.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Såå söta lösningar! En billig undertiden lösning är kattlåda med tak, jag har en sån från gekås och det är lucka på den med (fast den använder inte jag) så det skvätter mindre.

2008-09-26 @ 08:44:53
URL: http://jenniesbollplank.blogg.se/
Postat av: Jennie

Det luktar knappt något heller... Min är guldfärgad =) Jag tror dom finns i vanliga djuraffärer oxå.

2008-09-26 @ 11:09:51
URL: http://jenniesbollplank.blogg.se/
Postat av: Marie

Du får sätta ut en bild när den är klar i alla fall, vilken modell det än blir!

2008-09-26 @ 15:53:15
URL: http://www.metrobloggen.se/MammatillE
Postat av: Jennie

Den där hallmöbelvarianten såg ju smart ut, men det kanske inte är så hygieniskt? Inte för att jag har nån kattvana! Men de flesta har väl lådan på toa? Tycker kistan verkar smart, vore ju snyggt med! Tror de har haft några varianter på Indiska. Annars var ju den genomskinliga säkert himla praktisk!

2008-09-26 @ 18:56:05
URL: http://thelindbloms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0