På landet...


  


Imorgon ska jag göra nått jag aldrig gjort förut... Jag och Ella ska strax in till Granngården för att köpa Cutterspån och håll i er, lössmedel för hönor! Vi ska vi nämligen göra rent och höstfint hos våra höns och loppa av dom! Jag har märkt dom sista dagarna att dom noppat sig i fjäderdräkten och nu har jag googlat ser ni... och föstått att höns har loppar och dom kan suga blod och förstöra fjädrana på dom. Och det går jag inte med på! Vi har ju fyra "små" kycklingar som antagligen med har löss, stackarna.Så nu ska dom få bli tvångsbadade av mig ikväll, hur nu det ska gå! Spännande med tuppen som har sporrar! Men kan man tvätta en anka i duschen så kan man la tvätta en höna utomhus! Känns sådär kul det här, T vägrar att hålla i hönorna,så han får hålla i kameran.

Jag återkommer med bildbevis...

image296

Vi tvättar Knuff efter en depression i våras.

Kommentarer
Postat av: T

tog mitt ansvar som synes när de va ankan som inte var ren men höns... nja dom hackas är vilda och opålitliga.. men knuff säg till om du vill ha en varm dusch igen för du va ju hur snäll som hälst!

2008-09-01 @ 17:52:05
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/
Postat av: Michaela

Kolla in www.rumba.se och klicka på Småfolk så har dom tre olika söta leggings! Och klickar du på Shoppa Billigt (hette det så?) så har dom fina Katvigleggings i rosa/blått för 75:-! =)

2008-09-01 @ 22:29:31
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Michaela

Jag skulle också vilja gå på Me&I-party.. Jag hade ett själv förra säsongen men intresset för barnkläder är inte så stort i mina umgängeskretsar.

"Molo, vadå? Småfolk, vad är det? Me&I, är det smycken?"

Men jag har kikat på kläderna på hemsidan några gånger så jag vet vad du menar! Svampmönstret är jättefint!

Jag ska leta reda på ett inlägg jag skrev för några månader sedan, kanske du skulle uppskatta det! Vänta =)

2008-09-01 @ 23:39:03
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Michaela

http://elvinsmamma.blogg.se/2008/march/webb-butiker.html#commentHär! Dock kan jag meddela att listan har fyllts på ändå mer nu, så det kanske kommer ett sådant inlägg framöver igen! =)

2008-09-01 @ 23:44:35
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Michaela

Förresten, du som gillade Småfolks äppelserie!http://www.emmamai.dk/product.asp?product=14072&sub=201&page=1Hade jag haft en flicka hade denna definitivt suttit på henne! =P

2008-09-02 @ 00:07:22
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0