08:52

Och ögonen går i kors! Ska strax gå upp och ge magen "huset" lite frukost! Ska äta nått riktigt äckligt... Kanske Kaviar... så den hoppar ut! Om en timma ska jag vara hos MVC och kolla läget! Idag blir det nog lite prover också... FETRESOM MAN ÄR ÖVERTIDEN! Ska väga mig med, kan ju va kul!

Föresten man kan säja att vi fick en bebis igår... T var lika glad som om han hade vart med om en förlossning. Redan när han kom hem började han fråga om vi kunde åka och hämta hans bil... Ja visst kan vi det, sen kan jag ju bli trött ;) ojoj ok men då hämtar vi den vid 6-tiden då! Så iväg till stan för att ta ut pengar och sen till ett garage ute i socknen.. och där!!!!! Stod den... Hel och ren! Framförallt ren! I två år har hans Camaro samlat damm i ett garage, med dom mest konstigaste felen. Hans nya "Buddie" Hans hade en lista på vad han fixat! (och såklart bevarad de gamla delarna) så inget skulle va nytt! (viktigt). Jag hörde egentligen att tutan funkade och att själva bilen gick att starta! Men tydligen var det rätt mycket mer som Hans the man hade fixat!

Jag skojar inte att T tog en sväng kl 23.00 och slängde soporna igår! Hela natten har han legat med ett stort leende på läpparna! (har ju mina vandrande nattrutiner) Glad som ett barn på julafton!

Tack Hans!

Ps: Kanske ska ta Camaron in till stan?

          

Lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0