Bonnauktion Okome en solig lördag





Ni hör ju. Såg en annons på Hebergs hemsida att det var auktion på lördagen istället för söndagen. Hela gården skulle säljas hus, man skulle bara hitta dit först. Men vi körde lite och sen körde vi lite till och DÄR efter kyrkan såg vi ALLA bilar. Det såg ut som det skulle hållas marknad, nja det skulle det ju iof men en helt kohage? T gick och dregglade över traktorer och annat ihop med traktens bönner som på tal om traktors tagit sin egen till detta ovanliga happyning i Okome. Allt skulle säljas och hamna hos almänna arvsfonden och vi hittade fyra saker som vi gärna ville komma hem med Vi buda på alla och tre av dom fick vi :D



Dagens lunch i det gröna




Stora bilar längst fram och små längre bort. Vi fick alltså stå långt fram.



Kvinnorna fick stanna hemma, det här var buisness.



I strålande sol satt man i trädgården, vi var där i sex timmar och ahde med oss scones och kexchoklad för att orka med. Rätt häftigt endå för när klockan var runt ett så satte sig flera familjer ner under fruktträden och hade picknic under tiden auktionen höll på.





Vi hittade en bok över halländska gårdar rån 64 som T gärna skulle vilja ha, den gick för 3300 kr. vi hade trott ca 200 kanske haha. vad vi kom hem med får ni strax se.

Håll utkik efter bonnauktioner för det är riktigt roligt och man kan få mycket till bra pris. Det vi ropade in gav vi 50 kr för tex.












Kommentarer
Postat av: yvonne

Hur orkar ni att gå på loppis undrar din farmor och din faster

2009-10-11 @ 18:22:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0