Någon som vet?

Kandelaber 5 arm polerad mässing No

var man kan köpa en kandelaber i mässing eller vad det är för material gärna lite prålig och tung och med krussiduller och brääk. Men den ska inte vara som på bilden utan mer som min lampa, ni vet den i sovrummet som jag hittade på auktion!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Får se om du ser detta... Jag blir så sugen på att köpa ny kamera, gå på loppis, gå på auktion, renovera mitt hus (iaf det som är kvar) börja inreda på lite högra nivå och en massa. Kanske köpa en symaskin. Shit va mycket man skulle kunna göra med lite mer pengar... Men å andra sidan så har vi ju bara precis börjat.. Huset har ju varit i våra ägor endast 3 mån. Ska nog hinna med lite hoppas jag. Hur är det med er annars? KOmmer ut o kollar in ert hus en dag när jag åker förbi torpa. Händer inte så ofta men jag blir så sugen att se hur det ser ut i verkligheten. Kram

2009-01-05 @ 14:22:04
Postat av: Lina

Det var från mej.... Kram igen.

2009-01-05 @ 14:23:25
URL: http://linagson.blogspot.com
Postat av: Lina

Hej Lina fina! Visst vill ma så mycket! Man skulle kunna hålla på tills man dör... Loppis e det bästa! :D Kom absolut hit så fort du har vägarna här, det e ju bara motsattsen till var ni bor nu och jag är inte ofta i Tvååker heller... MEn om så lova titta hit! Röjjsan borde ha mitt nummer annars så får ni det gärna om ni vill ringa före. Försten får du Virus från Gulans msn? Om du inte får det så säj till Karln att sluta skicka det till mig tack ;)

2009-01-05 @ 16:21:25
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0