Mållös



T och Ella har varit hemliga i två veckor. Igår fick jag svar på varför. T behövde förbereda lite innan jag fick öppna portarna till hans föräldrars garage. Där inne stod en present från Ella sa han. Det luktade stark utanför som om han hade sprayat något och det glittrade i luften. Fattade ingenting tills jag öppnade dörren. En Voljär hur stor som helst.
Jag blev helt mållös och bara gapa. Sen kom hundra frågor... var, vem, hur. Tydligen så har T fått nys om att Stenåsa Zoo har flyttat och sålde ut sin inredning. Så han var snabb på att åka dit och köpa just en utebur om han montera ner den själv. Och sen har det tagit tid att montera ihop den och spraya taket i silver. Taket var blått innan och han känner ju mig så den blev ju snabbt som den övriga buren ;) Kan ni förstå vilken cool morsdagpresent. Nu kan Jolly flytta ut på sommaren och kanske få sig en kompis. Buren är väldigt stor så nu ska vi hitta ett bra ställa att ha den. Älskade älskade T och Ella såklart ;)





Kommentarer
Postat av: Kariin

Guud va cool!

jag blir så avis på alla era små fix och trix!

2009-06-01 @ 09:32:31
URL: http://somethingileft.blogg.se/
Postat av: Jennie

Gud han är ju bäst!! (Ella oxå såklart som kom på en så genial morsdag present) En sån bur vill jag oxå ha i framtiden när jag har mitt lilla hus och mina fåglar =)

2009-06-01 @ 15:32:54
URL: http://jenniesbollplank.blogg.se/
Postat av: Jennie

vilken present!!

2009-06-01 @ 19:26:54
URL: http://thelindbloms.blogg.se/
Postat av: vintageretroprinsessa

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH vilken underbart fin genomtänkt present :))))))

2009-06-01 @ 22:47:28
URL: http://www.bambii.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0