En stillsam helg...



som vi spenderad såhär. Så skönt det var/är. T är bättre men inte bra och eventuellt så kommer detta ta tid. Det är nog inte magsjuka han haft utan en annan historia. SÅ helgen kommer spenderas vertikal så fort det finns chans och jag är inte sen på att hänga på. Februari månad! ZzzZZZZzz.... vad finns det mer i den än en viktig födelsedag ;).

 Men i fredags kväll snygga vi till oss riktigt ordentligt och gjorde vi ett litet gästspel på Wapnö slott där vi åt trerätter och drack gott. Vi fick vara med om en mordgåta som utspelades mellan borden och mellan rätterna. Väldigt duktiga skådespelare och över förväntan bra blev kvällen. Teatern började klockan sju och man skulle vara där halv och helt plötsligt var klockan halv elva och det var dax att åka hem igen. Grymt spännande manus och otroliga vändningar. Man fick själv hålla koll på ledtrådarna som kom och det man snappa upp. Vem var mördaren och varför? Jag älskar ju sånnt här och min gärna gick på högvarv mellan måltiderna. Gillar ni också att lösa mysterier så måste ni verkligen boka biljetter. Ni kommer inte ångra er. Skulle kunna berätta hur mycket som helst som hände under kvällen men då förstör jag bara all spänning ;)

Under hösten 2008 har ett spännande mordmysterium utspelats på Wapnö. Spänningen kommer att fortsätta under 2009. Det är en medryckande teater i fem akter som spelas mellan rätterna i en 3-rätters middag. Genom att lägga ihop ledtrådar kanske du kan börja ana hur det har gått till. Efter nyår spelas föreställningen den 29 januari och varje torsdag och fredag under februari.


Köp din biljett på www.ticnet.se, 0771- 70 70 70 eller Biljettcentrum i Halmstad, 035-12 02 00. Pris per biljett 490 kr + ev serviceavgift. I biljettpriset ingår teater och 3-rätters middag. 

För ytterliggare information ring Wapnö på 0705-12 55 17 eller skicka e-post: [email protected]







En spännande meny

Mördande god skagencanapé med ruccola och dillolja


Ruskigt smaskig kryddstekt majskycklingfilé som serveras med rostad potatis, rotsaker och dragonsås 


En nervpirrande citronpaj serveras med vispad wapnögrädde och lakritssirap


mums!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Herregud det verkar ju asballt!! Måste gå på detta tror jag! Var det bara du och T?

2009-02-08 @ 19:09:05
URL: http://thelindbloms.blogg.se/
Postat av: emma

Ser att ni har en likadan sänggavel som vi. Har ni hittat några snygga lampor att ha till den, hittar inga snyggt alls!

2009-02-12 @ 16:30:05
URL: http://aliceochwilma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0