Söndagmorgon...

Ella leker med sin docka tim, han har inte varit intressant innan men dom sista dagarna är han hur spännande som helt. Han kläs på och av. Får testa hallsband och armband och så ska han ju matas och pussas på. Kanske dax att köpa lite dockkläder till han eftersom han bara äger ett par kalsonger nu.

T sov när jag kom hem igår han skulle upp på Bockpremiären kl halv 4 imorse. Han har ny bössa som han fullkomligt älskar och den går precis som han vill. Bra där. Så vi får hoppas att han har det bra under sin gran eller var han sitter... det regnade ju lite imorse om man säger så...Men nu lyser solen så jag hoppas att han torkat lite. Det är ju frivilligt det där med att gå upp tidigt och -+-ut i skogen och sitta still och bara vänta. Man kan ju också bara ligga kvar i sängen och mysa med Leo och Ella.

Leo föresten har rasat i vikt. Han är "smal" nu... gick hur fort som helst med det där dietfodret. Nu sover han nästan bara hela tiden och har knappt någon energi alls. Som en vanlig katt alltså. Tror han har gått på överenergi av all mat innan. Eller så är han bara sur.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0