Två nya kompisar!


Ella drar och tuggar och tycker det är roligt med alla färger, helt klart värd all möda igår när två trötta föräldrar gjorde allt för att få dom klara till sin lilla förkylda tjej.

Idag skulle vi egentligen fara till Läjet men en lite bacillusk kom ivägen så idag blir det mys inne och kanske en lite promenad i det friska vädret! Jag har inte blivit av med min smärta och har efter en ny natt med ont i tanden beställt en tid hos tandläkaren. Jag fick en tid kl 07.10 imorgon bitti. kan ju bli spännande. Ser inte fram emot att nån ska röra tanden alls. Men jag får bara bita ihop, ho ho.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Så söt hon är när hon sitter brevid dom så snällt =)

Hoppas du blir av med smärtan snart!! Puss puss

2008-10-23 @ 11:33:24
URL: http://jenniesbollplank.blogg.se/
Postat av: zzara

så sött placerade dom är i soffan... =)



lycka till hos tandis.. puss

2008-10-23 @ 11:46:37
URL: http://zzarazz.blogg.se/
Postat av: Michaela

Hoppas det gick bra hos tandis! Jag avbokade min tid jag hade där förra veckan och sköt på den fram tills februari! Gillar verkligen inte tandläkaren!



Vad fin hon är Ella och fina molnleggingsen har hon på sig också! Jag sålde Elvins sådana för någon månad sedan, något jag ångrar bittert! Måste banne mig köpa ett par till i en större storlek! =)

2008-10-23 @ 15:39:32
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Emma Wikner

Hejsan.

jag vet inte om du vet vem jag är, men jag gick i samma klass som Tommy för länge sen och vi har träffats nån gång på fyren i kärra :) råkade hamna här och tänkte bara skriva att eran söta Ella är väldigt söt och börjar bli stor :) hälsa Tommy. Ha det bra.

Emma Wikner.

2008-11-03 @ 12:10:39
URL: http://aliceochwilma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0