Laga mig!

Idag är det redan Onsdag, och loppisdag! Får bli en sväng sen och kolla lite... Men först ska jag in till ryggdoktorn! Eller en specialist på massage Herr Mårtensson! Jag ringde imorse och berättade om mina krämpor, och kl 14.00 fick jag tid!
Hoppas verkligen att han kan sträck ut mig eller knäcka mig eller vad dom nu gör! Hoppas han hittar vad som behövs jobbas med! Skulle ju egentligen gått på en massage till direkt efter den förra, men känner inte att en massage kan laga det som sitter i min svank... Det är nått annat! Men jag kan ha fel! Idag har jag på mig min sommarkjol haha, men den funkar bra med mina bruna stövlar! Och jag har inte direkt den största variationen på kläder i gaderoben nu! Ska önska mig kläder i julklapp! Egentligen borde jag hänga bort alla sommarkläder... det ska jag banne mig göra!

Igår ringde min faster, dom fick ett samtal häromdagen om ett par som skulle sälja sin hund! Min faster har väl egentligen inte letat efter någon ny hund nu för deras Molly är ju 13 år och mår bra. Men denna hund var 1½ år och behövde ett nytt hem, gärna gård som dom har! Yvonne min faster förstod direkt varför när dörren öppnade sig! Ut sprang den största hund dom någonsin sett sa hon! Ester heter hon och är en Sydafrikansk gårdshund! Vi får väl se vad dom bestämmer sig för om dom ska låna hem hunden en helg och se om dom trivs ihop! Jag blev helt kär i hunden när jag såg den och hoppas hoppas vekligen att dom tar sig an den! Jag återkommer med hur det gick.

Nu ska jag göra dom dagliga sysslorna såsom diska, gossa bebis och röja, sen ska jag lämna den sista lägenhetsnyckeln till killen som har min gamla lägenhet, posta paket och sminka mig snygg! Så får det bli!

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0