I lördags var det fest!


Så var Tina, Karin, Carro här! Vi är ett gäng som jobbade ihop förut, och sedan fortsatt träffas! Och det finns alltid massa att prata om! Och i lördags slängde jag fram ett spel som heter Orangino, och då hade vi ännu mer att prata om! Spelet går ut på att lära känna sina nära ännu bättre! Man bedömmer utifrån en fråga hur mycket det stämmer in på den personen som tagit kortet. Poängsystem med fyra kort (1 stämmer inte-stämmer mycket bra 4) Det kan bli heta disskusioner om man inte tycker att man är det som sina vänner tycker eller uppfattar en som! Ett riktigt tjejespel :D
Sen för att öka upp tempot lite så sjöng vi lite Singstar, ingen hade testat det innan så då är det extra kul! Måste säga att tjejerna var riktigt duktiga och då hade jag ställt in miccarna på medium!

Till middag blev det kottletter i sweetchili och sojasås med grädde och cream fraich! Potatis med timjan och en grekisk sallad! Efterätten bestod av en äppelpaj med vaniljglass!

Tack för en goo kväll!







Orangino, julklappstipset!






Värdinnan fick en röd dörrmatta! Ibland är det inte dumt med en blogg ;)



Kommentarer
Postat av: Karin Olsson

Hej Lina

Mycket roligt va det att träffas. Och fantastisk

god mat. Vill ha receptet på köttet + såsen!!!! Maila eller lägg ut det.

Härligt att höra att ryggen är bra igen, Kjelle Mårtensson gör underverk, jag vet.

Kram

2008-11-20 @ 10:40:20
Postat av: Lina

Nu finns receptet upplagt! Ryggen är sååå mycket bättre! Snabbare läkning får man leta efter... Känner bara lite lite... Stor förändring!



Så man kan säga att Kjelle är Jesus! Kul att du gillade maten! Kram

2008-11-20 @ 18:47:21
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0