Ramar!

Det är sånna här jag letar efter! Har lagt bud, men jag e inte så hemma på Tradera... Blir överbudad hela tiden... grr! Får hålla mig till loppisar och auktioner Irl.


Kommentarer
Postat av: Michaela

Jag är hemma på Tradera däremot, lite smått nörd kan man nog säga till och med..

Gör så här, vänta tills bara nån minut innan auktionen går ut med att lägga bud. Då slipper du att priset trissas upp onödigt mycket. Och då, nån minut innan bara, så lägger du det högsta priset du kan tänka dig att betala och vips, så har du (förhoppningsvis) vunnit! =)

2008-06-15 @ 19:29:04
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Lina

Men vem trissar upp priserna? andra då eller som är sugna på samma saker? Men borde det inte synas... vad det senaste budet står på! Okej men då ska jag va cool och ha koll på när auktioner går ut för att vara med då! Vad brukar du lägga upp?

2008-06-15 @ 19:45:45
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/
Postat av: Michaela

Det är så krånligt att förklara så här, men om utropspriset på en vara är tex 1:- så kan jag buda 10:- och Tradera budar då en krona i taget upp till mitt maxbud. Så budet hamnar ändå bara på 2:- tills någon annan lägger ett annat bud. Budar du tex 5:- på samma vara så kommer mitt bud hoppa upp till en krona över ditt, alltså 6:- automatiskt. Så för att du ska leda auktionen måste du buda över mitt maxbud, alltså 10:-. Hänger du med? =P

Så på tisdag när den där auktionen går ut, och du verkligen vill vinna den, så kan du lägga bud på tex 200:- alldeles i sista minuten. Då kommer du leda och ingen annan hinner buda över!

Det kallas att "ninja". =)



Jag lägger ut mycket kläder efter sonen. Har ett nästan farligt shoppingberoende så det svämmar över här hemma med kläder. Hinner lessna på kläderna innan han använder dom eller så har han dom bara någon gång och sen är jag less. Så vill du fynda får du kolla in hos mig då och då! =)

2008-06-15 @ 19:52:05
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/
Postat av: Lina

aaa.. .då e jag med, men man ser aldrig vad någons maxbud e eller? det e det som e det tricky lr? Men jag e med på Ninja grejen och rättså med på det andra! Men det e som på vanlig auktion, man bestämmer innan vad det e värt och sätter det priset! Kommer säkert fråga fler saker! Men det e verkligen många som handlar eller?



vad hittar jag dina saker?



Supertack för hjälpen!



Hi Ninja!

2008-06-15 @ 20:04:12
URL: http://linasvilladesign.blogg.se/
Postat av: Michaela

Nä, man har aldrig någon aning om vad någons maxbud är. Så det är bäst att vänta till sista minutrarna innan man lägger bud för annars så budas det hejvilt upp till folks maxbud hela tiden och priset blir mycket högre! =/

Bara att fråga på du, jag svarar så gott jag kan!

Det är jättemånga som handlar, när man blir lite insatt så märker man det. Jag vart jätteförvånad att begagnade kläder kan gå så bra! Det roliga är ju att man kan köpa lite dyrare kläder och sen sälja vidare dom när ungen växt ur dom eller man har lessnat och man får tillbaka nästan varenda krona!

Just nu har jag inga grejer ute, tänkte ta en liten rast nu några veckor. Har haft saker ute non-stop sedan innan jul! Blir att jag drar in några hundralappar varje vecka! =)



Men om du vill så kan du spara min länk i favoriter och kolla in med jämna mellanrum efter lite fynd ;)



http://www.tradera.com/auktioner/elvinsmamma

2008-06-15 @ 22:12:59
URL: http://elvinsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0