Måndag och BF + 2

Var det Juli barnmorskan sa, kanske har jag hört fel? Så kan det ju vara! För jag känner verkligen ingenting! Måste säja att det är en väldigt snäll bebis som låter mamma greja och vara någorlunda pigg! Jag får sova och mår inte dåligt! Men ligg inte där och gotta dig bara! Det e roligt här ute också!

T ojjar sig för att inte sover så bra! ! Han säjer att det är omedveten nervositet som han inte kan göra något åt! Ibland får jag bara lust att skriika till lite för att se hans reaktion. Men bättre att spara den till när det verkligen e dax! Han e ju helt övertygat att krystvärkarna sätter igång direkt... igår mummlade han om rena handdukar och ljummet vatten!
Jag har sagt, ta mig till sjukhuset sen så får DU instruktioner! - jo jo säjer han... men jag e ju så trött på mornarna... Tänk jag ska ju orka med, måste ju få sova!

ja ni förstår ju! Igår tog han två powernaps och somnade tidigt! Så idag skulle han nog klara av en förlossning! ;)

Nu ska jag gunga mig upp från sängen, diska, tvätta och göra sken att det på ytan e fint här hemma! För ikväll blir det först besök av Jess och hennes flickor, sen kommer Jennie och Jannike och ska hoppa hopprep med mig!

Ska man göra sig till och baka något? Fårse om Aska och Embla har skött sig inatt!

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0