Godmorgon sunshine!

Idag är det sol! Härligt! Idag ska vi fixa lillans klädskåp och våra egna gaderober... vi ringde IKEA igår för att se om det som var slut sist hade kommit in.. jo i Bäckebol finns det och gott om det sa dom på kundtjänst..Så vi åkte dit i hopp om att hitta 100 x 58 x201 gaderoben och bäddmadrassen vi saknade! Gaderoben hade tagit slut på tre timmar.. jävla skit! men madrassen fanns. Men vi fick med oss massa annat bra.. som ljusslinga till walk-inen och hyllor och galgar. Köpte fina sängkläder till sängen också som jag ska tvätta idag! Sen kan jag börja bädda... Jag vill så flytta in nu! Samtidigt som vi var i Götebor la Henke klart golvet...

Igår fick vi också premiäranvänt vagnen! Vi var ute och plockade hallon! ca fyra liter blev det av bären! Såhär såg det ut!




Lite fusk med trädgårdshallon ;)




Men betydligt lättare att plocka och så mycket godare!



Före, ett hål i golvet och en Rustamatta som täckte det!



Efter, samma klinker som i resten av huset.. bara lite fog kvar!


Nu ska vi äta frukost och sen sätta igång med dagens bestyr! Lilla Ella är nybytt och nymatad! Och ikväll kommer faster Vonne som vart på semester, hon ska träffa lillfisen för första gången! Hon har ju vetat om att det låg en liten tjej i min mage sen vecka 13. Hon är ju även stolt mormor till de nykläckta killarna Erik och Theo. Ellas tredje män.

Puss på er och ha en bra Onsdag!




Kommentarer
Postat av: Jennie

Verkar ju bli jättebra! Ska bli så kul att se när det börjar bli mer klart! pöss

2008-07-16 @ 11:43:22
URL: http://thelindbloms.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0