Tråkigheter

I Onsdag hände en tråkig sak hemma hos. Vår älskade Fia gick bort! Hon dog i mina armar, antagligen har hon fått äggledarinflamation av alla ägg hon lagt, och det kan ge förlamning sa veterinären. Vi var påväg till Blå stjärnan i Göteborg med henne men hon dog tyvärr innan. Usch vad jag har gråtit.
Mycket för att Fia och Knuff vart ett sånnt fint par och hängt ihop i vått och torrt! Knuff letade efter henne hela kvällen och det var hemskt! Men igår så åkte T till vår uppfödare och berättade läget och han hade redan valt ut en ny fin hona till Knuff! Maja Gräddnos (Maja) som kommer från samma kull som Knuff, så det blev ett kärt återseende i hönsgården igårkväll! Knuff slängde sig över henne och muddrade henne i timmar och nu går dom där troget ihop! Tanken är att dom ska få sig ett litet hus och bo ute i sommar! Och ro om sig själva! Men Maja måste vänja sig vid Torpalivet och får vara kvar därinne ett tag till. 

Så nu är alla lyckliga igen, men usch vad hemskt det är när djur går bort.

Maja är föresten lite mer petit och vitare om nosen ( hon har inte något rött runt ögonen) , en riktig stadspingla. Men vi ska nog få henne lite mer lantis!

Kanske ett love-nest för Maja och Knuff? Ska bygga i helgen! 
      
                                             image147



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0